Обзавеждане с мебели по поръчка – перфектното решение за дизайнерски дом

Modern,Interior,Design,,In,A,Spacious,Room,,Next,To,A

Независимо дали става въпрос за изкуството, което окачвате по стените, или за мебелите, които избирате за дома си, това, с което декорирате пространството си е важно лично решение. Когато сте избрали интериорния стил за вашето жилище, нещото, което може да надгради усещането за красота и уют, са уникалните мебели по поръчка, които ще внесат по-атрактивен вид и индивидуален дух на пространството.
Ако има нещо, което можете да видите във въображението си, но не и да намерите в магазините, то можете да го направите сами. Ето 5 причини защо да изберете обзавеждане с мебели по поръчка:

Уникални решения за дома

Домът е мястото, на което човек се чувства най-сигурно, комфортно и уютно. Той разказва история и изразява най-личните интереси на обитателите му. Емоционалната връзка с жилището трябва да бъде силна, затова и всичко, което слагате в него, трябва да е изработено с любов, креативност и майсторство. За разлика от стандартните мебели, които се предлагат в шоурумите у нас, моделите по поръчка могат да бъдат единствени по рода си.
Няма да ги намерите в магазините, нито ще ги видите другаде. Вашите нови уникални предмети ще донесат още повече индивидуалност на интериора ви и ще го направят по-личен, красив и интригуващ. Използвайте въображението си, за да създадете уникални мебели, които отговарят на желанията и мечтите ви.

Функционалността, от която се нуждаете

Удобството е основната причина хората да избират мебели, изработени по поръчка. Може би новият ви дом има стена с нестандартни чупки, за която се нуждаете от специален стенен модул, или пък разполагате с по-малко помещение, което искате да направите максимално функционално. А може би винаги сте мечтали за перфектната кухня, която разполага с всичко необходимо, за да си осигурите максимален комфорт в домакинството.

При изработката на мебели по поръчка на първо място е функционалността. За какво ви е необходима тази мебел и как може да улесни ежедневието ви максимално? След това се разглежда пространството и как тя ще пасне в него. Каквито и да са нуждите на жилището ви, мебелите по поръчка ще предоставят идеалните решения за максимално усвояване на пространството, удобство и не на последно място – стил и красота.

 

Висококачествена изработка

Избирайки да обзаведете дома си с мебели по поръчка, вие избирате да заложите на уникални интериорни решения и високо качество на изработка. Те се създават от висококачествени материали, които издържат на натиска на времето. Правилното отношение и грижа ще им осигури дълги години живот и дори след това те ще изглеждат непокътнати. В сравнение с масовия пазар, поръчковите мебели се отличават с тяхната издръжливост, високо качество на изработка и индивидуален подход към всяка поръчка. Рядко ще получите всички тези плюсове при закупуване на обзавеждане от стандартен шоурум или магазин.

 

Инвестиция за поколения напред

Мебелите по поръчка са по-устойчиви и представляват добра инвестиция във времето. Именно висококачествената изработка е в основата на добрия продукт, който дори след години изглежда съвършен.
Обзавеждайки дома си с поръчкови мебели, вие ще внесете в личното си пространство истински произведения на изкуството, създадени специално за вас. Тези модели придобиват сантиментална стойност, а често и материалната им цена се покачва с времето. Така ще инвестирате в уникално интериорно решение, което винаги ще повдига интереса на дизайнери и колекционери.

 

Избор на материали, текстури и цветове

Мебелите по поръчка се изработват изцяло по ваш вкус. Можете да избирате от различни материали, текстури, цветове и шарки, така че крайният резултат да отговаря напълно на изискванията на интериорния ви дизайн. По този начин те ще си подхождат във всеки един от компонентите си, от вида на дървото, което използвате, до тъканите, които сте избрали. Развихрете въображението си и създайте уникални мебели по поръчка, които ще отразяват личния ви стил и ще разказват история.
Ние от DBF предлагаме цялостни решения за дома. Услугите ни обхващат интериорен дизайн, ремонтни дейности, обзавеждане и поддръжка. Процесът ни на работа започва от изготвянето на интериорния ви проект и завършва с ключа към напълно готовото ви мечтано жилище.

 

Доверете се на DBF – ние ще създадем мечтаните ви мебели по поръчка, които ще превърнат жилището ви в дом.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022 DBFGroup. Всички права запазени.

Call Now Button